OPLEIDINGEN & STAGES


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
Algemeen
Opleidingen & stages
Over deze site
Abonnementen
Losse vacatureplaatsingen
Info aanvragen
Aanmelden
SiteAgent
Modules
e-Recruitment
Sdu Uitgevers
Contact


Opleidingen en stages

Naast de mogelijkheid om vacatures te plaatsen stelt TransportEnLogistiekbanen.nl u ook in de gelegenheid om stages en leerwerkplekken te plaatsen en op deze manier geschikte kandidaten te vinden. De procedure is hetzelfde als die van het plaatsen van een vacature; u kiest alleen bij de optie 'dienstverband' voor 'stages'. In het opleidingenoverzicht vindt u logistieke opleiders in die zich hebben aangesloten bij onze site.

Werkend-leren
Het is voor bedrijven en instellingen aantrekkelijk geworden om iemand in dienst te nemen via de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL). De BBL is een vorm van werkend leren in het MBO. De deelnemer werkt in een bedrijf of instelling en gaat gemiddeld één in de week naar school. Voor bedrijven en instellingen is de BBL belangrijk omdat het een mogelijkheid biedt om aan vakbekwaam personeel te komen. Bovendien kunnen werkgevers die iemand via de BBL in dienst nemen een bijdrage in de kosten krijgen (2500,- euro in 2006). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de ROC´s bij u in de buurt, zie hiervoor het opleidingenoverzicht.

Download de BBL-folder van het CFI>> (bron: CFI.nl)

HBO-opleidingen Logistiek
In heel Nederland worden, verdeeld over de verschillende regio's, Logistieke opleidingen aangeboden op HBO niveau, die studenten opleiden voor verschillende functies in de logistiek. U kunt denken aan inkoop, productie, fysieke distributie en ketenlogistiek. Deze opleidingen kunnen ook voor uw bedrijf veel betekenen. U kunt een beroep doen op de studenten voor de uitvoering van kleine en grote opdrachten. De opdrachten worden uitgevoerd na overleg met partijen van de driehoek kennisinstelling - student - bedrijfsleven en dit moet voor alle partijen een win-winsituatie opleveren.

U kunt een opleiding bij u in de regio benaderen voor:

  • Stageplaatsen
  • Afstudeeropdrachten
  • Projectopdrachten (kortlopend of langdurig lopende projecten).

    Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, kijk dan bij het opleidingenoverzicht HBO
  • gebruikersnaam:    wachtwoord
    Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol