OVER DEZE SITE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Over deze site
Contact
Reageer
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

TransportEnLogistiekBanen.nl, dé carrièresite voor de transport- en logistiekbranche

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in de distributiesector? Dan ben je hier op TransportEnLogistiekBanen.nl aan het juiste adres. Deze carrièresite richt zich speciaal op mensen die graag in de transport of logistiek willen werken. TransportEnLogistiekBanen.nl biedt je allerlei mogelijkheden die jou bij je zoektocht naar de ideale baan maximaal ondersteunen.

Vacaturebank
Door te zoeken in de vacaturebank, kun je direct zien welke banen er op dit moment voldoen aan jouw wensen. Je kunt op verschillende manieren zoeken en vacatures raadplegen.

Bedrijfspresentaties
Meer weten over het bedrijf waar je bij gaat solliciteren? TransportEnLogistiekBanen.nl biedt van iedere werkgever een uitgebreide presentatiepagina, waarop het bedrijf zichzelf kan presenteren. Op die manier kun je dus eenvoudig meer te weten komen en ben je beter voorbereid op je sollicitatie.

Direct online solliciteren
Postzegels, papier, brievenbus? Allemaal verleden tijd! TransportEnLogistiekBanen.nl biedt je de mogelijkheid om razendsnel te solliciteren via het internet. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om online te solliciteren, weet je zeker dat je de snelste weg bewandelt. Op het moment dat jij op verzenden drukt, ontvangt de werkgever je sollicitatie direct per e-mail.

Personal JobAgent
Het ideale hulpmiddel bij het zoeken naar een baan is de Personal JobAgent van TransportEnLogistiekBanen.nl. Door alle gegevens die je nodig hebt bij een sollicitatie in je eigen Personal JobAgent te bewaren, heb je altijd alles bij de hand en solliciteer je in een mum van tijd op verschillende functies. Bewaar eenvoudig je cv en standaard sollicitatiebrieven en stel in een handomdraai je sollicitatiebrief samen.

CV-service helpt je bij het maken van een cv
Een belangrijk onderdeel van de Personal JobAgent is de cv-service. Met de cv-service maak je eenvoudig een perfect opgestelde cv die je vervolgens altijd kunt gebruiken bij iedere sollicitatie en die je zo vaak kunt wijzigen als je zelf wilt.

Presenteer jezelf (anoniem) aan werkgevers
Je kunt nog veel meer met je cv in TransportEnLogistiekBanen.nl! Plaats je cv in de cv-bank en laat de werkgevers jou benaderen. Je hoeft dus niets te doen en kunt rustig afwachten tot je benaderd wordt. Wil je niet dat iedereen kan zien dat je op zoek bent naar een nieuwe baan? Geen probleem: je kunt je cv ook anoniem plaatsen. In dat geval kun je je persoonlijke gegevens verbergen voor de werkgever, evenals de informatie over je huidige baan.

Automatisch de banen van jouw keuze in je inbox!
De e-mailservice van de Personal JobAgent zorgt ervoor dat alle banen die voldoen aan jouw wensen automatisch wekelijks of maandelijks naar je toegezonden worden.

Veel meer mogelijkheden
De Personal JobAgent biedt banenzoekers nog veel meer handige tools voor het vinden van de ideale baan. De beste manier om erachter te komen is door zelf een Personal JobAgent aan te maken. In twee eenvoudige stappen maak je een account aan waarna je zelf bepaalt welke mogelijkheden je allemaal wilt gebruiken.

Succes bij het vinden van de ideale baan!


Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol