PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Van der Wal Internationaal Transport BV werd in 1924 opgericht.
Het is een internationaal transportbedrijf dat zich concentreert op groot volume transporten, exceptioneel vervoer en wissellaadbakkenverhuur door heel West en Oost Europa en Centraal Azi. Er zijn dochterbedrijven in Frankrijk (Seclin), Polen (Gniezno), Rusland (Saratov) en Azerbeidzjan (Baku). De hoofdvestiging staat in Utrecht. In Nederland bevindt zich tevens een vestiging in Roermond.

In totaal werken er ongeveer 400 mensen bij van der Wal. De Nederlandse vestigingen in Utrecht en Roermond omvatten circa 200 medewerkers en 140 trekkende eenheden.
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. De vacatures van dit moment zijn vermeld op deze site maar ook op onze eigen website. Natuurlijk is het ook mogelijk een open sollicitatie te plaatsen. Tevens bieden wij regelmatig stageplaatsen voor kantoorpersoneel met een relevante opleiding.

Chauffeurs die wensen te solliciteren dienen ten minste te beschikken over de rijbewijzen CE en het chauffeursdiploma indien geboren na 30-06-1955. Verder dient men er rekening mee te houden dat men zo nodig de hele week van huis is. Ook zal men zo nu en dan in het weekend werken of ?overstaan?. Gerichte ervaring in het wissellaadbakken systeem en een heftruckdiploma zijn een zeer grote pr en gezien het grote aanbod van kandidaten vaak een voorwaarde.

Van der Wal werkt met de uitzendbureaus Individu, Trend, Worktrans en Randstand. Deze uitzendbureaus kennen de organisatie goed. Acquisitie door andere uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol