PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Ben jij klaar voor een carričre bij DACHSER?

Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in de logistiek? Dan ben je bij het DACHSER op de juiste plek. DACHSER biedt een groot aantal startmogelijkheden en arbeidskansen in de diverse divisies. Geen enkele bedrijfstak ontwikkelt zich zo snel als de logistiek. In bijna geen enkele economische sector is sprake van zulke grote groeimogelijkheden.

Met 26.506 werknemers en 428 vestigingen in het binnen- en buitenland behoort DACHSER tot de grootste logistieke dienstverleners in Europa. In Nederland zijn 379 werknemers continu betrokken bij het onderling verbinden van de stroom van goederen, informatie en transportbedrijven. Snel reageren op veranderingen in de markt, een gezamenlijk gedragen ondernemingsstrategie en vooral de betrokkenheid en ervaring van onze medewerkers hebben onze groei op de wereldwijde logistieke markt mogelijk gemaakt. Wij vertellen je graag meer over de uitdagingen die DACHSER te bieden heeft.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Justin Schop, tel. 0180-635369. Reageren kan per e-mail naar: justin.schop@dachser.com of per brief naar onderstaand postadres.

DACHSER Netherlands B.V.
Logistics Center Rotterdam
Bezoekadres: Handelsweg 2, 2742 RD Waddinxveen
Postadres: Postbus 253, 2740 AG Waddinxveen


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol