PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Welcome to our world on wheels

Door de jaren heen heeft Heisterkamp een eigen concept ontwikkeld dat uitgegroeid is tot de grote kracht van het bedrijf: Trailertrucking. Heisterkamp zorgt puur voor ?de wielen?. Dat wil zeggen, de trekker met zijn chauffeur en indien gewenst een trailer. Heisterkamp neemt zelf geen lading aan. Op het gebied van Trucking is Heisterkamp Europees gezien een toonaangevende organisatie. Deze groei is gerealiseerd door een krachtige strategie en het juiste personeel. De vele medewerkers, man of vrouw, jong of oud, starter of zeer ervaren, van verschillende nationaliteiten en met verschillende talen hebben allemaal hetzelfde doel, gedrevenheid en professionaliteit.
Het concept van Heisterkamp is verder geperfectioneerd door het maken van strategische keuzes bij het openen van nieuwe vestigingen. De gunstige ligging van de vestigingen zorgt er voor dat Heisterkamp in staat is om non-stop trucking-diensten te leveren.
Ter uitbereiding van de diensten en service naar haar klanten toe heeft Heisterkamp zich de afgelopen jaar gespecialiseerd op meerdere onderdelen. Zo kan Heisterkamp haar klanten zowel in Oldenzaal als in Travemunde hoogwaardige diensten leveren bij Truck- en Traileronderhoud. Daarnaast biedt Heisterkamp Truck- en Trailerverhuur haar klanten de mogelijkheid om materiaal te huren. Om het eigen wagenpark maar ook dat van klanten bij te staan bij pech onderweg gevallen staat Heisterkamp Breakdown Service 24/7 paraat met deskundige kennis van het materieel en betrouwbare contacten in heel Europa.
Het complete pakket aan diensten wordt continue ontwikkeld en geoptimaliseerd door professionele medewerkers die hun vak verstaan.

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol