PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

C. van Heezik is een zelfstandige onderneming, die zich bezighoudt met transport en logistieke dienstverlening. Met vestigingen in Maarssen en Utrecht heeft het zich gespecialiseerd op specifieke landen en productgroepen. De totale onderneming omvat ruim 400 medewerkers, meer dan 150 voertuigen en 68.000 m² bedrijfsruimte. 

Als mogelijke nieuwe medewerker of stagiair bij C. van Heezik heten wij u graag welkom op onze vacature site. Alvorens u daadwerkelijk de vacatures gaat bekijken hechten wij er waarde aan kort ons Sociaal Beleid en Arbeidsvoorwaarden te introduceren.

Sociaal Beleid
Onze medewerkers staan centraal binnen onze mission statement. Om de betrokkenheid en motivatie van mensen te waarborgen wordt gewerkt in een open en informele organisatie, waarbij medewerkers de ruimte krijgen zich te ontwikkelen in zowel werk als privé-situatie. De onderneming biedt de mogelijkheden om op ieders niveau eigen verantwoording te nemen en te geven, zowel op financieel, operationeel als op sociaal vlak. Dit wordt ondersteund door ruime aandacht voor scholing en begeleiding. De organisatie besteedt veel aandacht aan jobsatisfaction, training on the job en job rotation. Doorgroei van talenten blijkt steeds weer succesvol en van grote waarde. Het sociaal beleid biedt belangrijke uitgangspunten voor de arbeidsomstandigheden (veiligheid, gezondheid, welzijn), arbeidsvoorwaarden (salaris, pensioen, vakantie, werktijden) en arbeidsverhoudingen (werkoverleg, personeelsregelingen). Hoewel de uitvoering van het sociaal beleid in belangrijke mate bij de leidinggevende wordt gelegd, ligt hier ook een individuele taak voor iedere medewerker. Samenwerken betekent dus overleg: directe en open communicatie is daarbij onmisbaar.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden komen uit de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg (TLN). We denken hierbij aan salarisschalen, vakantie en ATV dagen, pensioen, loon bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast bieden wij u een premie-/spaarloonregeling, een ANW verzekering en indien gewenst een particuliere ziektekostenverzekering aan. Standaard is iedere medewerker bij de firma voor ongeval en blijvende invaliditeit WA verzekerd. In het kader van uw loopbaan hebben wij een passende studiekostenregeling.

Stagiaire / Management Trainees
Afhankelijk van de soort opleiding bestaan er mogelijkheden voor stageplaatsen gedurende minimaal 3 à 4 maanden. Deze stageplaatsen zijn overwegend in zuiver uitvoerende of administratieve functies. Naast deze korte stageperiode geven wij jaarlijks vier HBO -ers de mogelijkheid af te studeren. Een groot aantal van deze studenten hebben wij na hun afstuderen een functie aangeboden als managementtrainee.

Kerncompetenties
In het functioneren van onze medewerkers zijn de volgende onderwerpen zeer belangrijk: zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en tenslotte resultaatgerichtheid.

 

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol