PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Gebr. Huybregts Groep B.V.Gebr. Huybregts Groep B.V. is een succesvol, internationaal opererend logistiek dienstverlener op het gebied van food, non-food en wijnen. De Gebr. Huybregts Groep bestaat uit 3 werkmaatschappijen met ieder haar eigen specialisatie: Gebr. Huybregts Logistiek b.v., Koeltransport Tilburg b.v. en Gebr. Huybregts Internationaal Expeditie- en Transportbedrijf b.v.. De totale organisatie beslaat inmiddels zo'n 210 medewerkers, 100 trekkende eenheden en 35.000 m opslagruimte waarvan ca. 10.000 m gekoeld.

De hoofdactiviteiten van Gebr. Huybregts Groep, voor zowel geconditioneerde, gekoelde als droge producten zijn: internationaal wegtransport groupage, distributie en logistieke dienstverlening, waarvan Value Added Logistics onderdeel uitmaakt.

De medewerkers van Gebr. Huybregts Groep werken aan een continue verbetering van de dienstverlening. Sinds 1994 is Gebr. Huybregts Groep volgens ISO-9001 norm gecertificeerd. In 2001 is ook het HACCP-certificaat behaald. In 2004 aangevuld met de "hygienecode kaastransport"

Gebr. Huybregts Groep vraagt veel van zijn medewerkers maar geeft er ook veel voor terug. Naast een goede waardering en opleiding krijgen de medewerkers ook grote mate van verantwoordelijkheid, zodat ze zich binnen de platte organisatie in een open cultuur verder kunnen ontplooien.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol