PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Pavo is een zelfstandige middelgrote (reeds 30 medewerkers) handelsonderneming met vestigingen in Nederland, Hongkong, Frankrijk en Duitsland en tevens home office in Groot-Brittanniė. Pavo is leverancier van kantoorartikelen voor zakelijk en thuis. Pavo levert aan zowel retailsegmenten als ook aan traditionele kanalen voor kantoorartikelen ; overwegend voor de Europese markt.

Onze snelgroeiende handelsorganisatie kenmerkt zich als dynamisch, ondernemend, klantgericht, met een sterk internationaal karakter. Tot onze klantenkring behoren ?s werelds grootste warenhuisketens. Door toepassing van het think global act local principe staan wij dicht bij de klant en mogen we inmiddels ook met recht zeggen ?Trots om U te mogen bedienen? , en dat daadwerkelijk ook in vele talen.
Ons motto met betrekking tot klant relaties is daarom ook ?Proud to serve?!

Pavo is het Latijnse woord voor Pauw en benadrukt hiermee de producten die wij op de markt brengen: namelijk presentatie-hulpmiddelen. De Pauw is een meester in presentatie, hij besteedt hier veel aandacht aan. Voor ons staat dit trotse dier symbool voor onze producten; hij komt dan ook voor in ons bedrijfslogo.

In Nederland beschikt Pavo over een warehouse met dagelijkse bevoorrading middels zeecontainers en verzendingen middels uitbesteed internationaal wegtransport.

Werken bij Pavo

Pavo heeft flinke groeiambities voor de komende jaren. Daardoor zullen er regelmatig vacatures ontstaan, dit geldt voor alle bedrijfsdisciplines. Ook voor de logistieke afdeling worden regelmatig magazijnmedewerkers en andere logistieke functies uitgezet.

Wat voor onze gehele organisatie geldt, geldt voor onze logistieke afdeling in grote mate: het continu streven naar een hogere graad in dienstverlening naar klanten. Door voortdurende procesverbetering en kwaliteitsborging. Betrokkenheid bij producten en klanten en een flexibele werkhouding in een internationale werkomgeving.

Wij bieden een interessante en veelzijdige baan met ruime carrieremogelijkheden, met mogelijkheid tot verdere opleiding. Dit alles in een open en informele werksfeer met een duidelijk internationaal karakter.
Als jij graag in een jonge internationale organisatie werkervaring wilt opdoen nodigen wij je graag uit een open sollicitatie te sturen naar onze afdeling Personeelszaken op ons kantooradres: Reggestraat 1, 5348 LG te Oss. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol