PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Met ruim 400 vaste medewerkers, 220 eenheden materieel, 9 vestigingen in Nederland en 1 in Duitsland is A. Jansen B.V. actief op vele terreinen.

A. Jansen B.V. wordt door opdrachtgevers zoals overheidsinstellingen, advies- en ingenieursbureau“s, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en woningbouwverenigingen ingeschakeld bij projecten waar sprake is van weg- en waterbouwkundige werken, sloopwerken, asbest- en bodemsaneringen, hijs- en transportwerken, recycling van bouw- en sloopafval en leveranties van grondstoffen, betonmortel en prefab betonwaren.

Het bedrijfsonderdeel Jansen Transport & Verhuur B.V. opereert vanuit twee vestigingen te Son en Amsterdam. Met een 70-tal betonmixers en 15 betonpompen verzorgen zij het transport en het verpompen van betonmortel voor de drie eigen betoncentrales in Son, Helmond en Amsterdam. Daarnaast worden dagelijks aan diverse betoncentrales in heel Nederland betonmixers en betonpompen verhuurd.

Vanzelfsprekend trekt zo'n indrukwekkende vloot de beste betonmixerchauffeurs en betonpompmachinisten. Het personeel van Jansen Beton B.V. is uiterst professioneel. Dat betekent: zekerheid, snelheid en dus stipte aflevering.

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol