PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Van der Most Transport BV

Van der Most Transport BV is een toonaangevend bedrijf in het transport van zeecontainers over de weg. In 17 jaar tijd is het bedrijf gegroeid van 1 naar ruim 65 auto's. De basis voor onze groei is kwaliteit en afspraak = afspraak. Wij besteden tijd en aandacht aan mensen en materiaal. Chauffeurs worden netjes betaald volgens de CAO beroepsgoederenvervoer. Er kunnen voldoende overuren gemaakt worden. Er zijn mogelijkhden voor iedere dag thuis of een nachtje weg.

Ons streven is om met onze klanten mee te groeien. Dit jaar worden er 15 nieuwe DAF's 105, compleet met nieuwe schuiftrailer in gebruik genomen. Deels ter vervanging en deels ter uitbreiding van ons wagenpark. Alle auto's zijn uitgerust met telefoon, boordcomputer en GPRS. In Rotterdam - Waalhaven hebben we een eigen terrein. Hier parkeren we onze vrachtauto's en kunnen containers over te slaan met onze reachstacker. Hier is ook ons kantoor gevestigd.

Van der Most Transport BV is op zoek naar chauffeurs die graag bij een bedrijf werken waar het goed georgansieerd is. Chauffeurs krijgen bij ons een vaste auto en trailer. Vanwege de groei is er altijd plaats voor ervaren chauffeurs. De standplaats is Rotterdam.

Ook startende chauffeurs willen wij een kans geven. Van der Most Transport BV neemt deel aan het programma Extra Instroom chauffeurs waardoor het mogelijk is om je rijbewijs CE te halen en het chauffeursdiploma. Nieuwe chauffeurs worden ingewerkt door ervaren chauffeurs en krijgen de gelegenheid om het containerwerk te leren.

Heb je belangstelling om bij Van der Most te komen werken of wil je meer informatie voor jezelf of iemand anders neem dan contact met ons op, telefoon 010 - 495 37 44 en vraag naar Paul Dijkshoorn. Bezoek ook onze website www.vandermost.nl


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol