PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

S.V.E.N. Transport is een jong groeiend transportbedrijf dat sinds 1998 bestaat. In 1998 is S.V.E.N. Transport begonnen als eenmanszaak met 1 vrachtwagen en daarna uitgegroeid tot 10 vrachtwagens. Ons bedrijf is gevestigd in Heesbeen, Noord-Brabant, vlakbij het vestingstadje Heusden. De bedrijfshal vindt u aan de Grotestraat 8. Behalve vrachtwagens heeft S.V.E.N. Transport ook op- en overslagcapaciteiten en een caravanstalling.

S.V.E.N. Transport verzorgt zowel nationaal als internationaal transport. Nationaal houden wij ons voornamelijk bezig met het bevoorraden van Jumbo Supermarkten (laden bij D.C. in Veghel en vervolgens uitleveren in supermarkten in geheel Nederland) en het transport van houtbewerkingproducten (dit houdt in: ophalen van houtbewerkingproducten bij timmerfabrieken en vervoeren naar spuiterij). Daarna weer vervoeren van spuiterij naar bouwplaats. Dit in opdracht van de spuiterij.)
Internationaal zijn wij gespecialiseerd in de distributie van bloemen en planten naar Oostenrijk. Tevens kan de klant bij ons terecht voor groepage vervoer. Vanuit het buitenland brengen wij voor diverse opdrachtgevers vracht retour naar Nederland.

Momenteel zijn er 18 mensen fulltime bij ons in dienst. Bijna al onze vrachtwagens zijn dubbel bemand.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol