PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Gerlach Art Packers & Shippers (Transport) BV

Onze onderneming is gespecialiseerd in kunsttransport. Dat wil zeggen het omgaan met, het verpakken, het opslaan en het behoud en beheer van kunst, antiek en andere kostbaarheden. Wij staan bekend om onze klantgerichte benadering en onze specifieke expertise op dit gebied. Expertise die u op allerlei verschillende manieren kunt inhuren. Daarbij kunnen wij onze klanten overal in de wereld van dienst zijn. Beroemde musea vertrouwen op ons voor het verpakken, vervoeren en/of beheren van kunstwerken van onschatbare waarde. Ook galeries, veilinghuizen en particulieren maken van onze diensten gebruik. De emotionele waarde van het bezit van onze klanten is voor ons minstens zo belangrijk als de feitelijke waarde van het object.

Gerlach Art Packers & Shippers BV biedt:
- een eenduidige en herkenbare aanpak bij het verpakken van objecten, het kunsttransport en eventuele kunstopslag (werken volgens de 'Gerlach Filosofie')
- jarenlange nationale en internationale ervaring in het werken voor en met 'de kunstwereld' .
- een bewezen wereldwijd en professioneel opererend netwerk. Als Gerlach Group, met vestigingen in Nederland, Duitsland, Belgi, Luxemburg, China en Isral, verstaan wij de kunst om kostbaarheden ? groot of klein ? te koesteren.

Al onze werknemers werken volgens de Gerlach Filosofie. Achtergrond van deze filosofie: elk kunstwerk is uniek! Binnen Gerlach Art Packers & Shippers werken wij dus 'op maat' met altijd het doel van onze klanten en de waarde van het object voor ogen.

Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn klantgericht, professioneel en met oog voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol