PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Berkman Forwarding is al jarenlang de expediteur van vele bedrijven over de hele wereld. Wij werken op de manier die kenmerkend is voor alle Berkman bedrijven. Naast betrouwbaarheid en flexibiliteit heeft een persoonlijke benadering van de klant daarin een belangrijke plaats. Wij gaan een hechte band aan met onze klanten zodat wij aan ieder transport de maximale zorg kunnen besteden.

Door onze compacte organisatie kunnen we gemakkelijk inspelen op specifieke wensen. En door samenwerking binnen een internationaal netwerk kunnen we u als klant optimaal van dienst zijn.

Wat doet Berkman Forwarding?


Berkman Forwarding b.v. regelt transporten over de hele wereld. Samen met onze eigen kantoren en exclusieve agenten in Vietnam, India, Hong Kong en China kunnen we gerust zeggen dat we de Verre Oosten-specialist zijn. Via exclusieve agenten in de USA, AustraliŽ en Europa en via ons hoofdkantoor in de regio van Rotterdam kunnen wij een optimale wereldwijde service aanbieden. Doordat wij zijn aangesloten bij de Fenex bent u verzekerd van kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Moet het vervoer van door-to-door geregeld worden of over een gedeelte van het totale logistiek traject? We regelen het tot in de puntjes. Over zee, per spoor, binnenvaart, over de weg of door de lucht, dat maakt ons niet uit.

Als douane-expediteur kunnen alle douane formaliteiten uit handen worden genomen en door onze directe verbinding met de douane wordt alle in- en uitvoerdocumentatie in no-time afgehandeld.

Goederenvervoer is een kwestie van teamwork. Prettig om te weten dat het betrokken en actieve mensen zijn die uw zaken voor elkaar krijgen.

... We zoeken graag verder naar een nog betere oplossing...

Wij zijn van mening dat wij met ons globale netwerk een interessante partner zijn voor uw transport behoeften!


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol