PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

VTL is ht centrum voor de ontwikkeling van mensen in transport en logistiek. Wie in opleiding en ontwikkeling investeert heeft de toekomst. Goed opgeleid en gemotiveerd personeel draagt bij aan een positief bedrijfsresultaat en dat versterkt de concurrentiepositie. VTL stimuleert de continue ontwikkeling van mensen in transport en logistiek, in elke fase van hun loopbaan.

VTL staat midden in de sector en werkt samen met het bedrijfsleven, scholen en de overheid. VTL zorgt voor een permanente instroom van kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers. Door voorlichtingsactiviteiten over de mogelijkheden binnen transport en logistiek en de werving van nieuwe
medewerkers die een aanwinst voor de sector zijn.

Employability, het inzetbaar houden van mensen, is een belangrijk uitgangspunt bij alles wat VTL doet. Daarom wordt een breed scala aan producten en diensten aangeboden om de professionaliteit te vergroten van iedereen die al binnen de sector werkzaam is.

VTL weet wat er binnen de sector leeft, wat klanten belangrijk vinden en welke stappen noodzakelijk zijn om de ontwikkeling van mensen verder te optimaliseren.

www.vtl.nl
www.maakjezelfonmisbaar.nl


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol