PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

VolkerRail is een werkmaatschappij van VolkerWessels;
Een dynamische onderneming met een groot innovatief vermogen. Het (internationale) bedrijf VolkerRail is actief in de spoorwegbouw; alles onder n dak voor onderhoud en beheer van bestaande spoorwegen, tram, metro, kraanbanen en bijbehorende elektrotechnische installaties, en sterk in (ver)nieuwbouw van de railinfrastructuur.

VolkerRail bestaat uit diverse ondernemingen en is met 3500 collega's actief in vele Europese landen. Onze activiteiten in Nederland vallen onder VolkerRail Nederland. Met VolkerRail Deutschland zijn we actief in Duitsland. VolkerRail International werkt in Estland, Litouwen, Polen, Hongarije, Bulgarije en Griekenland. GrandRail is actief in het Verenigd Koninkrijk

De business unit VolkerRail Logistics wordt gevormd door een jong en enthousiast team van medewerkers en is gevestigd te Dordrecht. Wij leveren logistieke diensten per spoor aan het interne bedrijf door verhuur van eigen (rail)transportmiddelen. Locomotieven worden ingezet voor railtransporten van goederen en machines, welke worden gehaald en gebracht naar de bestemming zoals de klant dat wenst. Daarnaast worden alle mogelijke logistieke diensten geleverd ten behoeve van spoorbouwprojecten, zoals werktreinen, wagons en dienstregelingen. Tevens participeren en adviseren wij in werkvoorbereiding en werkmethoden met betrekking tot logistiek per spoor.

Door het maken van een goede planning, en het leveren van een volwaardig en betrouwbaar logistiek totaalpakket, kunnen we ons materieel en kennis ook buiten de eigen onderneming inzetten. Hiermee bereiken we een optimale bezetting en kunnen daardoor onze diensten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol