PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Geen 'nee' willen verkopen en erg flexibel zijn. De producten die worden vervoerd, behandelen alsof het eigen producten zijn. Dat is al ruim 65 jaar de succesformule van P. Daemen BV van huis uit; Vanuit de centrale ligging bij Venlo, vlakbij de A67 (Eindhoven - Ruhrgebied) en de nieuwe A73, vervoeren dagelijks 80 chauffeurs met de grootste zorg en betrokkenheid goederen naar Duitsland, de Benelux-landen, Zwitserland, Oostenrijk en Italie.

Wij zijn gespecialiseerd in het internationale vervoer van koel- en vriesproducten van levensmiddelen en het aanbod uit de vers food-sector. Het transport van levensmiddelen vereist specialisme en betrokkenheid. Je kunt en mag levensmiddelen niet als bulkproducten behandelen. Vanaf het moment dat de producten aangeboden worden, zijn de opslag, het beheer en het transport bij ons in professionele handen. Daarbij speelt hygine natuurlijk een belangrijke rol.

We werken volgens de internationale hygienerichtlijnen, zoals die bij HACCP zijn vastgelegd. Onze ervaren medewerkers weten dat het omgaan met levensmiddelen nauwkeurigheid, hygiene, zorgvuldigheid en verantwoordelijk-heidsgevoel vereist.

Buiten transport verzorgen wij ook opslag en orderpicken, waarbij orders direct worden gentegreerd in ons computer-planning systeem. Hieraan zijn alle logistieke taken gekoppeld waardoor een volledige procesbeheersing wordt gerealiseerd. De omvang en de aard van een transportopdracht kunnen dus heel verschillend zijn, de zorg en persoonlijke aandacht ervoor altijd gelijk.

Uitgebreide informatie over onze organisatie kunt u vinden op www.pdaemen.com


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol