PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Je hebt een droom nodig voor een succesvol zakelijk concept. Om deze droom te kunnen realiseren, heb je mensen nodig. Ben jij een van deze mensen?

De oprichter van IKEA had een zeer sterke visie; een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Sinds de opening van het eerste IKEA woonwarenhuis, bijna 50 jaar geleden, zijn we al een eind op weg om deze droom te realiseren. Succesvolle sleutelfactor was het aanstellen van betrokken mensen die de visie van IKEA deelden en die zich samen ingespannen hebben om dit te verwezenlijken. IKEA is een tastbare werkelijklheid geworden! Het is een wereldwijde organisatie waar in vele landen duizenden mensen werken. IKEA komt iedere dag een stapje verder en daarom moeten we doorgaan met het zoeken en aanstellen van meer betrokken mensen bij onze organisatie.

Een eenvoudig personeelsbeleid

Het personeelsbeleid van IKEA is erop gericht mensen die recht door zee zijn en met beide benen op de grond staan, de kans te geven zowel op persoonlijk vlak als in hun beroep zichzelf te ontwikkelen. Zodat we samen het dagelijks bestaan van onszelf n van onze klanten kunnen verbeteren. Als jij denkt dat je bij deze mensen hoort, kijk dan snel bij een van onze vacatures?


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol