PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Even voorstellen


Michielsens Nederland B.V. is de Nederlandse vestiging van het marktleidende kraanverhuur bedrijf op de Belgische markt, N.V. Kranen Michielsens

N.V. Kranen Michielsens maakt een snelle groei door. Opgericht in de zestiger jaren, wordt vanaf midden jaren 90 gewerkt aan uitbreiding door het opzetten van regionale vestigingen.
Naast het hoofdkantoor in Antwerpen kent de onderneming vestigingen in Antwerpen haven, Gent, Brussel, Charleroi, Houthalen en Luik.
In Nederland werkt men centraal vanuit De Meern en is sinds begin 2006 een tweede vestiging in Bergen op Zoom operationeel.
Werkend met ongeveer 345 medewerkers, een kleine 210 mobiele kranen, een mooie vloot transportmateriaal, een grote projecten/montage afdeling en een ruime hoeveelheid extra hulpmiddelen wordt in de Belgische chemische en petro-chemische industrie een marktleidende positie ingenomen.

Michielsens Nederland werd in 2003 opgericht met het doel k in Nederland een vooraanstaande positie in te gaan nemen. Teneinde deze doelstelling te realiseren werd per 1 januari 2004 het kraanbedrijf van DDM overgenomen. Sindsdien is er fors genvesteerd zowel in medewerkers als in machines. In een tijdsbestek van minder dan twee jaar ging de totale hijscapaciteit van een kleine 800 ton naar ruim 1600 ton.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen
met de heer P. Verhoef, Business Development
Manager, te bereiken op + 31-653978074, of een
bezoek brengen aan www.Michielsens.bePrint deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol