PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

EVO Logistieke Opleidingen

Ondernemers zijn terecht kritisch op het rendement van opleidingen en trainingen. Het gaat immers niet alleen over de directe cursuskosten, maar ook over het beslag op kostbare werktijd.
EVO Logistieke Opleidingen biedt een hoog rendement, met docenten uit het bedrijfsleven en de constante feedback uit de praktijk van EVO-leden. Bij alle cursussen maken docenten gebruik van de nieuwste leermethoden. De leerinhoud wordt permanent aangepast aan de actualiteit.

Magazijnopleidingen

De magazijnopleidingen van EVO leveren een bijdrage aan de flexibiliteit en efficiency van de onderneming en haar medewerkers door niet alleen dicht bij haar praktijk te blijven, maar ook in te gaan op toekomstige ontwikkelingen die van invloed zijn op de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor worden medewerkers van hoog tot laag in staat gesteld om zich voor te bereiden op toekomstige veranderingen.

Opleidingen Intern Transport

EVO is de specialist in het verzorgen van heftruckopleidingen. Zowel voor basistrainingen, vakopleidingen, applicatietrainingen als herhalings-/opfriscursussen voor het werken met diverse soorten heftrucks en voorzetapparatuur. De trainingen kunnen worden georganiseerd in n van de EVO-opleidingscentra
of bij u op locatie. EVO Hogeschool

Logistiek op strategisch niveau vergt integratie in en afstemming met verschillende bedrijfsprocessen en vraagt dus ook om meer dan alleen kennis van logistieke concepten en methoden. EVO Hogeschool heeft daarom hoogwaardige programma's voor de top van bedrijfsleven en organisaties, met hbo werk- en denkniveau als vertrekpunt.

EVO Hogeschool omvat leergangen en opleidingen op post-hbo-niveau. Voor de opleidingen Logistiek Management en Manager Custom & Trade Affairs is erkenning door de Stichting Post-Hbo verleend.Management OpleidingenOpleidingen Gevaarlijke StoffenDistributieopleidingenOpleidingen Internationaal Handelsverkeer


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol