PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Syntax Logistics, Werving & Selectie

Ons bureau dat inmiddels 5 jaar bestaat, onderscheid zich duidelijk door haar specialisatie in de Transport en Logistieke branche.

Bent u op zoek naar een transportplanner, verkoper, monteur, logistiek manager, distributiemanager of declarant? Syntax kent de markt en haar mensen! Met behulp van internet, advertenties in vak- en dagbladen maar vooral door onze netwerken weten kandidaten en opdrachtgevers ons te vinden.

De kandidaten in ons netwerk werken en denken op MBO/HBO-niveau en hebben werkervaring in logistiek management, automotive, transportplanning, import en export, supply chain logistics, materials management, productielogistiek, distributielogistiek en inkoop.

Al vele bedrijven en kandidaten binnen deze branche hebben van onze dienst gebruik gemaakt.

Wanneer u een vacature heeft, of wilt overstappen naar een andere functie, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Syntax Personeel & Organisatie Advies

Zoekt u een personeelsmanager / organisatieadviseur, gespecialiseerd in het MKB?
Organisaties zonder eigen P&O medewerkers schakelen ons in voor het op parttime basis uitvoeren van hun personeelsbeleid.
Syntax Personeel & Organisatie advies biedt u voor een of meerdere dagdelen per week managementondersteuning en uitvoeringscapaciteit op het gebied van personeelszaken / organisatieontwikkeling.

Ook hebben wij enkele interim-managers (Finance / Logistics / IT / Operations) in ons bestand die u bij een tijdelijke job/ opdracht kunnen helpen.

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol