PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord


Panalpina World Transport = wereldwijd n van de toonaangevende Integrated Freight Forwarders


Met 13.000 werknemers, vertegenwoordigd in 140 landen door 500 eigen kantoren en agenten, beschikken wij over een uitgebreid netwerk om passende logistieke concepten aan te bieden op het gebied van lucht- en zeevracht evenals opslag en distributie.
In de Benelux bestaat Panalpina World Transport B.V. uit 10 vestigingen, t.w. Amsterdam, Eindhoven (2), Maastricht, Rotterdam, Moerdijk, Antwerpen, Brussel, Luik en Luxemburg, waar in totaal ca. 500 werknemers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor van Panalpina Benelux is gevestigd te Eindhoven.

Panalpina heeft gespecialiseerde knowhow in specifieke industrietakken zoals o.a. Oil and Gas, Automotive, Hi-Tech, Retail and Fashion, Healthcare en Industrial projects. Binnen deze industrietakken heeft Panalpina een zeer uitgebreid klantenbestand met de beste referenties gesegmenteerd in Global accounts, Regional accounts, Small and Medium-sized Enterprises (SME's) en Specialized industries.

Werken bij Panalpina:

Panalpina's strategie is gebaseerd op een 'Asset-light' business model en concentreert zich dus niet het investeren in vaste middelen zoals trucks, vliegtuigen of schepen centraal maar het investeren in Mensen. Personeel is de belangrijkste 'Tool'.
De slagzin 'A Passion for Solutions' is een werkelijk engagement van alle medewerkers waarmee Panalpina het verschil kan maken!

Panalpina streeft ernaar de capaciteiten van de werknemers zodanig te ontwikkelen en in te zetten dat dit zowel henzelf, de klant als Panalpina ten goede komt. Dit dankzij duidelijke afspraken, procedures en het zowel topdown als bottom-up informeren en communiceren.

Panalpina heeft regelmatig vacatures openstaan als gevolg van zowel uitbreidingen als vervangingen. Het gaat vooral om operationele functies op het gebied van luchtvracht, zeevracht en logistiek. Uiteraard zijn er ook regelmatig vacatures voor stafafdelingen (finance, sales, etc.) en managementfuncties, steeds te vinden op onze website www.panalpina.com

Het merendeel van de nieuwe werknemers wordt aangenomen onder contract (eerst tijdelijk, daarna vast) of via een uitzendorganisatie, waarbij de kandidaten na 3 maanden op contract komen. Hier bovenop kunnen ook alle werknemers genieten van een volwaardig en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Panalpina hecht ook enorm veel belang aan het scholen van zijn medewerkers en investeert jaarlijks veel in opleidingen (zowel incompany als op individuele basis). Een aantal keren per jaar vindt er een functioneringsgesprek plaats tussen medewerker en leidinggevende, het resultaat hiervan zou een opleiding of training kunnen zijn.

De Panalpina ondernemingsraad is verdeeld over een aantal vestigingen en afdelingen en telt in Nederland momenteel 6 leden. Op regelmatige basis bespreken de leden en bestuurder belangrijke zaken die de organisatie en het personeel betreffen.

Ook buiten het dagelijkse werk om biedt Panalpina de medewerkers de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Het jaarlijkse feest op het einde van het jaar wordt steeds groots aangepakt en samen met de afdelingsuitjes en de activiteiten die de personeelsvereniging organiseert is de nodige portie ontspanning tussen collega's steeds terug te vinden!

Interesse?

Neem contact met ons op!

Panalpina World Transport B.V.
Benelux Head Office / HRM Department
Flight Forum 80, 5657 DC Eindhoven
Nederland
Tel: +31 40 250 1800
Fax: +31 40 250 1892
E-mail: Sollicitatie@panalpina.com

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol