PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

C. Vreugdenhil Internationaal Transport

Op en top familiebedrijf

In april 1988 ging C. Vreugdenhil Internationaal Transport in Poeldijk van start. Voorzichtig maar ook met de nodige durf begon Cees Vreugdenhil, grondlegger van het bedrijf, met het transporteren van groenten, fruit, sierteeltproducten en zuivel. Met vele jaren ervaring als adjunct-directeur bij Van Spronsen Transport uit Monster, stuurde hij het nieuwe bedrijf meteen in de goede richting. Daarmee verdiende hij - vanaf de eerste dag tot op heden - het vertrouwen van een groot aantal klanten.

C. Vreugdenhil Internationaal Transport is ook vandaag de dag nog een echt familiebedrijf. Na het overlijden van de heer C. Vreugdenhil in 2002 wordt het bedrijf voortgezet door zijn familie. Sinds de oprichting is het beleid steeds gericht geweest op een gestadige en verantwoorde groei. En dat geldt ook nu nog. Het kantoorpand met opslagloods en diverse koelcellen op Transportcentrum Coldenhove in Maasdijk zijn in 1997 gebouwd. En op die locatie zijn wij nog altijd gevestigd.

Specialist in geconditioneerd transport

C. Vreugdenhil Internationaal Transport is een specialist in groupage en geconditioneerd transport naar Frankrijk en Zweden. Op kantoor in Maasdijk werken wij met een zeer betrokken en ervaren team aan de planning van de dagelijkse vervoersstromen van en naar onze klanten. Bovendien beschikt ons bedrijf over ruime op- en overslagfaciliteiten voor bederfelijke producten, inclusief een aantal grote koelcellen. We hebben daarbij een eigen garage met medewerkers die het noodzakelijke onderhoud aan trucks, trailers en koelinstallaties verzorgen.

Hoewel geconditioneerd transport onze hoofdactiviteit is, transporteren wij ook andere producten, van luchtvrachtcontainers tot en met stukgoed. Dagelijks vertrekken er tientallen vrachtauto?s naar Zweden, Parijs en overige bestemmingen in Frankrijk. Elke bestemming langs deze routes kunnen wij in ons schema opnemen. Stipt op tijd en met zorg voor uw product; dat zijn de waarden die wij bij C. Vreugdenhil Internationaal Transport hoog in het vaandel houden.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan toekomstige generaties van enthousiaste medewerkers in de transport- en logistieke sector. Jaarlijks begeleiden wij meerdere leerlingen op verschillende opleidingniveaus. Zowel medewerkers in de loods, als chauffeurs en planners doen bij ons werkervaring op. In veel gevallen krijgen deze leerlingen, na afronding van hun studie, bij C. Vreugdenhil een vaste baan aangeboden.

Vacatures

Door de vrij constante groei van onze activiteiten zoeken wij nieuwe collega?s die zich thuis voelen in een onderneming met een mentaliteit van ?aanpakken en doorzetten?. Op ons hoofdkantoor in Maasdijk werken wij met een enthousiast en jong team. Voor zowel starters als ervaren mensen, hebben wij mogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Dhr. J. Mostert, telefoon 0174 525882. U kunt ook een reactie sturen naar j.m.mostert@vreugdenhil-transport.nl.

Interesse in deze organisatie?
Stuur dan nu een open sollicitatie door op één van de onderstaande links te klikken.
Solliciteer met een kort en handig formulier Solliciteer via de Personal JobAgent


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol