PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

UPS Supply Chain Solutions

UPS Supply Chain Solutions (SCS) Nederland BV is een business unit van UPS en levert logistieke oplossingen aan klanten binnen en buiten Europa. UPS-SCS (Nederland) BV houdt zich bezig met ontwerp, ontwikkeling en implementatie van Supply Chain management-oplossingen, Service Part Logistics (SPL), Transportation and Freight Services en Value Added Road Freight Services. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel interne- als externe transport, opslag en een breed scala aan Value Added Services.

Met logistieke centra voor grote opdrachtgevers in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, behoort UPS SCS ( Nederland) BV tot de top van logistieke dienstverleners in Europa. In Nederland zijn er vestigingen in Tilburg (hoofdkantoor), Schiphol-Rijk, Hoogvliet, Sassenheim , Eindhoven, Roermond(Herkenbosch) en Venlo.

Kenmerken van de organisatie zijn een open, flexibele en klantgerichte instelling; waarbij sterk de nadruk ligt op partnerships met onze klanten en maatwerkoplossingen voor activiteiten op het gebied van Value Added Logistics. De sfeer van UPS-SCS (Nederland) BV wordt gekarakteriseerd door een open en informele communicatie, snelheid, gedrevenheid en flexibiliteit.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol