PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

De Rijke Transport & Warehousing

Bij De Rijke is uw totale logistiek in vertrouwde handen!

Multinationals, maar ook kleinere bedrijven, richten zich steeds meer op hun kerntaken productie en verkoop. Deze trend, die al een aantal jaren nadrukkelijk waarneembaar is, lijkt onomkeerbaar. Als het bijvoorbeeld aankomt op logistieke diensten, dan worden daar specialisten voor ingeschakeld. Het is deze trend waarop De Rijke prima kan inspelen door middel van het aanbieden van een breed scala aan logistieke diensten.

Naast het verzorgen van transportdiensten in de breedste zin van het woord, kunnen expeditie-activiteiten, warehouse gerelateerde activiteiten, value added logistics, alsmede integrale goederenstroombeheersing in eigen beheer worden aangeboden. De verschillende disciplines zijn ondergebracht in zelfstandige business units. De Rijke biedt opdrachtgevers veelal een logistiek concept, waarbij de complete zorg voor de supply chain uit handen wordt genomen. De logistieke dienstverlening wordt uitgevoerd binnen een netwerk van moderne lokaties in de diverse Europese landen, alsook op lokatie bij de diverse opdrachtgevers. Het geeft de garantie dat de logistiek op de meest doeltreffende en efficinte wijze wordt uitgevoerd. Alles is in n en dezelfde hand. Opdrachtgevers hebben er geen omkijken meer naar, het wordt voor ze geregeld!

De Rijke is er trots op nog steeds een volwaardig en zelfstandig familiebedrijf te zijn. Opdrachtgevers en ook de eigen medewerkers merken dat en ervaren dat als bijzonder positief. Momenteel zijn er drie generaties actief binnen het bedrijf. Daaruit spreekt de enorme betrokkenheid van de familie. Dat is een belangrijke waarborg voor de continuteit van de onderneming. De Rijke is een modern georinteerd bedrijf, dat met haar tijd meegaat en ernaar streeft om voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen. Vooral als die ten goede komen van de opdrachtgevers.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol