PRESENTATIE


Home
Vacatures
Jobagent
Organisaties
Organisaties zoeken
Totaaloverzicht
Loopbaancentrum
Opleidingen & stages
Actueel
Links
Service
Voor werkgevers
gebruikersnaam:wachtwoord

Een vaste partner in vloeibare levensmiddelen

Strategische dienstverlening
Met bijna 50 jaar ervaring in het transporteren van vloeibare levensmiddelen hebben wij een solide reputatie opgebouwd. Niet voor niets is Eikelenboom European Food Transport BV voor talloze opdrachtgevers in binnen- en buitenland ht synoniem voor een flexibel transportbedrijf. Strategisch gevestigd in het centrum van de drie grote havens (Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen) en met een organisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat is. De kwaliteit van de dienstverlening staat op een hoog peil. In 1992 behaalden wij al het ISO 9000-certificaat. Bovendien werken wij geheel volgens de HACCP-voorschriften en voldoen wij graag aan speciale wensen van onze klanten.

Topprestaties in een platte organisatie
Om flexibel in te kunnen spelen op speciale wensen, kennen wij een platte organisatie met korte lijnen. Een organisatie die alert kan inspelen op marktontwikkelingen in het algemeen en veranderende klantsituaties in het bijzonder. Als transportspecialist bij uitstek kunnen wij verschillende modaliteiten aanbieden. Partnership en teamwork zijn de sleutelbegrippen in onze dienstverlening. Daarvoor is de onvoorwaardelijke inzet van al onze medewerkers vereist. Om flexibel te plannen n stipt te leveren maken wij tevens gebruik van moderne en geautomatiseerde middelen voor logistiek en communicatie.

Reiniging
Bij het vervoer van levensmiddelen is hygine de cruciale factor. Daartoe hebben wij op onze vestigingen Amsterdam en Bergen op Zoom de beschikking over geavanceerde reinigingsstations, alwaar de tanks in de gewenste gecontroleerde conditie worden gebracht. Dit maakt het mogelijk het logistieke traject van onze klanten geheel in eigen beheer uit te voeren.


Print deze paginaVacatures

Er staan momenteel geen vacatures van deze organisatie op Transportenlogistiekbanen.nl.

Powered by Jobsrepublic | Copyright 2000-2018 | Privacy Protocol